MARDİN / KIZILTEPE - Dunaysır İlkokulu

Dunaysır İlkokulu

ATATÜRK MAH. ELBEYLİ CAD. NO 119/2 KIZILTEPE / MARDİN
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olarak 21. Yüzyılın yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve bu düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
08.15-15.15
TOPLU TAŞIMA